DIFERENȚA DINTRE IPL SI LASER HAIR REMOVAL DIODE

Posted by  
03/14/2018
0

DIFERENȚA DINTRE IPL SI LASER HAIR REMOVAL DIODE

În funcție de cui îi adresați această întrebare, puteți obține răspunsuri contradictorii la diferențele dintre tehnologiile IPL și tehnologia de Epilare Definitivăa cu L.A.S.E.R. Diode. Majoritatea observând eficacitatea laserului diode, spre deosebire de IPL, ca principala diferență, dar de unde provine aceasta? Aruncăm o privire la ceea ce trebuie să știți despre tehnologiile de epilare definitivăcu laser. Înțelegerea diferențelor dintre laserele diode și IPL-urile este esențială înainte de a investi într-o afacere cu laser de îndepărtare a părului.


ÎNȚELEGEREA TEHNOLOGIILOR DE EPILARE DEFINITIVĂĂ

Principiul cheie din spatele epilării definitive cu L.A.S.E.R. este potrivirea lungimilor de undă specifice de lumină și durata pulsului cu o țintă specifică, și anume melanina dintr-un folicul de păr, evitând în același timp zona țesutului înconjurător. Melanina este pigmentul natural din piele și păr asociat culorii.


ÎNȚELEGEREA TEHNOLOGIEI LASERULUI DIODE

Cheia succesului la îndepărtarea cu laser a diodelor laser este eliberarea de energie în piele. Energia este absorbită selectiv de melanina care înconjoară foliculul de păr, fără a afecta țesutul din jur.


L.A.S.E.R.-ul diode utilizează o singură lungime de undă a luminii care are o rată ridicată de absorbție de către melanina din firul de păr. Pe măsură ce melanina se încălzește, distruge rădăcina și fluxul de sânge către folicul care dezactivează permanent creșterea părului. Aparatura de Epilare Definitiva cu L.A.S.E.R. de înaltă calitate, cu răcire la contactul cu pielea prin refrigerare (+ 5ºC), pentru a proteja suprafața pielii, făcând tratamentul o experiență confortabilă, fără durere pentru pacienți. Laserele cu diode furnizează impulsuri de înaltă frecvență, fluență redusă și pot fi utilizate în siguranță pentru toate tipurile de piele.


ÎNȚELEGEREA LASER-ului IPL

Tehnologia IPL (lumină intens pulsată) nu este din punct de vedere tehnic un tratament cu laser. Utilizează un spectru larg de lumină cu multe lungimi de undă, ceea ce înseamnă că duce la o energie nefocusă în jurul părului și zonei pielii. Ca rezultat, există multă pierdere de energie și o absorbție mai puțin selectivă în folicul care duce la o distrugere mai puțin eficientă a părului. Utilizarea luminii de bandă largă mărește, de asemenea, potențialul pentru efecte secundare, cum ar fi arsurile sau pigmentarea, în special în cazul în care răcirea integrată nu este utilizată. IPL-urile sunt de obicei potrivite numai pentru tipurile de piele mai ușoare (1-3 pe scara Fitzpatrick) în cea mai mare parte.


Care este diferența dintre DIODE LASER HAIR REMOVAL și IPL?

Metodele de tratament prezentate mai sus înseamnă că, de obicei, tehnologia IPL va necesita mai multe tratamente regulate și pe termen lung pentru reducerea părului. Un laser cu diodă va funcționa mai eficient cu disconfort mai puțin pentru pacient (cu răcire integrată), tratând în același timp mai multe tipuri de piele și păr decât IPL.


DIODE LASER HAIR MACHINE SPECIFICS

Dimensiunea spotului, puterea și specificațiile tehnice ale unei mașini de epilare definitivă cu laser diodă pot fi utilizate cu ușurință pentru a vă ajuta să selectați modelul potrivit pentru afacerea dvs.


Efectiv impulsurile înseamnă numerar, astfel încât o dimensiune mai mică a spotului necesită mai multe flashuri pentru a trata o anumită zonă. Cu toate acestea, cu dimensiuni mai mari, este important să vă amintiți că aparatura de epilare definitivă cu laser trebuie să aibă puterea de a manipula o dimensiune mai mare a spotului.

De asemenea, are un sistem integrat de răcire pentru confortul maxim al pacientului.


Laserele cu diode de înaltă calitate pot dura milioane de impulsuri, ceea ce face ca costurile de funcționare să fie reduse. IPL-urile, pe de altă parte, vor necesita schimbări regulate ale lămpilor lor cu xenon sau a capetelor de tratament, și va trebui să fie luate în considerare la costuri atunci când se ia în considerare costul total de afaceri.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu