Transport

Pentru comenzi care depasesc 200 Ron

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul de client, in sectiunea “Comenzi”.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzi”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0722468176. Colegii nostri de la Suport 24/7 vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare

Livrare prin curier

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 euro care contin produse vandute de China Beauty. In cazul in care o comanda contine produse vandute si livrate de China Beauty si un card cadou, valoarea totala rezultata fiind de minimum 100 euro, transportul gratuit nu se aplica. Mai exact, produsele vandute si livrate de China Beauty din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 100 euro, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

Taxa de livrare este de 18 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 100 euro, care contin produse vandute si livrate de China Beauty.

.

Pentru localitati in afara retelei de curierat, livrarea se face contra unei taxe suplimentare de 5.99 leisau de 12.99 lei. Taxa Suplimentara va fi comunicata pe email si telefonic.

Ridicare de la Posta Romana

Acest serviciu este disponibil in 600 de puncte de livrare din toata tara. Ti-am pregatit aici lista completa, astfel incat sa identifici punctul de livrare cel mai convenabil pentru tine.

Când iti poti ridica produsele comandate?

A doua zi in cazul comenzilor plasate de luni pana vineri, pana la ora 15:00.

Marti, in cazul comenzilor plasate de vineri, ora 15:00 pana luni, ora 15:00.

In momentul in care produsele tale ajung la oficiul postal te vom anunta prin e-mail sau SMS. Te rugam sa le ridici in cel mult 4 zile lucratoare, altfel comanda ta va fi anulata automat.

Livrarea produselor China Beauty la oficiile Postei Romane se face gratuit doar pentru comenzile care au o valoare minima de 50 de lei. In cazul in care suma de plata pentru o comanda este mai mica de 50 de lei, costul de livrare este de 4,99 lei.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.
Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate
– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.