Cel mai mic pret garantat

Garantia produselor vandute de China Beauty

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre China Beauty, beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie emis de 24FIX

Pentru a-ti facilita accesul la service in cazul unei eventuale defectari a produsului in perioada de garantie, am incheiat parteneriate cu marii producatori astfel incat sa-ti putem oferi reparatia prin 24FIX, partenerul nostru de service.

Asadar, pentru o parte dintre produsele vandute de China Beauty vei primi certificat de garantie emis de 24FIX in format electronic. Certificatul il vei primi pe email, dar il poti descarca si din contul tau de client, sectiunea Garantiile mele.

In acest caz, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul Pick-up & return: completezi formularul de reparatie produs, trimitem curierul la tine sa ridice produsul, gratuit, si dupa ce il reparam ti-l inapoiem tot prin curier, gratuit.

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de China Beauty vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel international.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul Pick-up & return.