Sisteme de Epilare definitiva

Posted by   Admin Admin
02/03/2018
0

Există o abundență de opțiuni pentru sistemele de Epilare Definitiva cu laser, incluzând IPL, laserul Nd: YAG și aparatele de epilare definitiva cu diode laser. Unele lasere sunt mai bune decât altele pentru epilarea definitiva în anumite zone și există unele diferențe subtile între sisteme.


Epilare definitiva cu IPL

Îndepărtarea parului cu laser IPL este o metodă foarte populară de îndepărtare a părului. Un laser IPL utilizează "lumină pulsată intensă" pentru a îndepărta blând și în siguranță părul de pe față, picioare, spate și zonele bikini / pubic. Impulsurile luminii își focalizează căldura asupra foliculilor de păr, distrugându-le fără arsură sau deteriorare a pielii. Îndepărtarea parului cu laser IPL este rapidă și fără durere. Efectele secundare sunt puține, dar pot include roșeață sau umflarea zonei tratate; acest lucru ar trebui să dispară rapid.

Candidatii buni pentru epilarea definitiva cu laser IPL vor avea pielea mai deschisa si parul mai inchis, deoarece IPL vizeaza pigmentul in foliculii de par. Mulți oameni au experimentat o epilare permanentă prin această metodă; dacă părul inca mai creste, este adesea rar și mai fin în textură.


Nd: YAG Laser

Epilarea definitiva cu laser Nd:YAG este cea mai nouă formă de îndepărtare a părului cu laser. "Nd" înseamnă Neodymium, iar "YAG" înseamnă granat de ytriu din aluminiu. Aceste lasere sunt adesea folosite pentru îndepărtarea tatuajelor, precum și hiperpigmentarea, dar pot fi, de asemenea, utilizate pentru îndepărtarea părului.

O loțiune de carbon este aplicată pe piele pentru a penetra foliculii de păr care vor fi tratați; foliculii absoarbe lungimile de undă ale laserului Nd: YAG. Laserul Nd: YAG poate fi utilizat pentru îndepărtarea eficientă a părului de către toate tipurile de pacienți, inclusiv cei care au pielea tăbăcită. Zonele mari ale corpului pot fi tratate rapid cu acest tip de laser. S-ar putea să existe ceva mai mult disconfort cu laserul Nd: YAG decât cu alte mașini de îndepărtare a părului cu laser.


Diode laser

Sistemul de epilare definitiva cu laser diod implică un fascicul de lumină concentrată și căldură care este îndreptată către foliculii de păr și, prin urmare, către melanina conținută în ele. Pigmentul absoarbe energia laserului și este distrus, inhibând creșterea părului în foliculii de păr afectați. Energia laserului este îndreptată spre aceste foliculi, protejând în același timp pielea înconjurătoare de rău.

Metoda cu diode laser de îndepărtare a părului poate implica mai multe tratamente. Fiecare sesiune cu laser este rapidă și nu există timp prea mic. Efectele secundare de la epilarea cu laser a diodei sunt minime, dar poate exista roșeață în zona tratată. Această roșie ar trebui să dispară în două zile.


Ruby Laser

Dintre toate sistemele de îndepărtare a părului cu laser, laserul Ruby este sistemul original și primul. Melanina din piele absoarbe laserul Ruby foarte eficient, iar acest laser - în comparație cu alte laseruri - este o alegere bună pentru părul mai deschis sau mai fin. Laserul Ruby nu trebuie utilizat pentru îndepărtarea părului pe pielea întunecată sau mai întunecată.

Laserul Ruby a fost folosit și testat pe scară largă. Cauzează leziuni directe, selective ale foliculilor, păstrând în același timp integritatea pielii. Întârzierea dintre impulsuri cu laserul Ruby este proiectată pentru a oferi un confort mai mare pacientului; cu cât este mai rapid pulsul laser, cu atât mai multă disconfort pentru pacient. Deci pauza de două secunde între impulsuri face un tratament mult mai confortabil. Laserul Ruby, atunci când funcționează corect, este sigur, eficient și fără dureri.


Alexandrite Laser

Aparatele de epilare definitiva cu laser din Alexandria sunt cele mai rapide lasere pentru îndepărtarea părului. Acest laser este potrivit pentru tratarea rapidă a părților corpului cu suprafețe mari și este cel mai eficient pentru pacienții cu piele mai deschisă spre culoarea măslinului. Laserul Alexandrite este unul dintre cele mai frecvent utilizate lasere pentru îndepărtarea părului.

Melanina din foliculii de păr absoarbe foarte bine și selectiv lumina laser din Alexandria. Impulsurile laserului sunt rapide, ceea ce poate însemna mai mult disconfort pentru pacient. Comerțul, aici, este un tratament mai rapid: spatele unui pacient, de exemplu, poate fi tratat complet în 30 de minute sau mai puțin. Acest sistem de îndepărtare a părului cu laser oferă deseori rezultate permanente. Cand si daca parul creste inapoi, laserul Alexandrite reduce numarul, grosimea si intunericul parului tratat.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu