Cum se utilizează PayPal

Posted by   Admin Admin
02/01/2018
0

PayPal este o modalitate de a trimite și primi bani online. Puteți utiliza serviciul PayPal pentru a face cumpărături pe mii de site-uri web sau pentru a trimite rapid bani tuturor celor care au o adresă de e-mail. În acest ghid vă vom arăta cum să configurați un cont PayPal care să poată fi utilizat pentru cumpărarea sau vânzarea online, atunci când utilizați site-urile eBay și alte site-uri de cumpărături online.


O să ai nevoie:


Un computer cu o conexiune la internet

Un cont bancar și / sau un card de credit / debit.

Urmați aceste instrucțiuni pas cu pas pentru a afla cum să utilizați PayPal


Pasul 1: Accesați site-ul PayPal și faceți clic pe Înscriere.



Pasul 2: Se deschide o pagină nouă cu opțiunea de a alege între un cont "personal" sau "de afaceri". Un cont personal este tot ce aveți nevoie pentru a cumpăra online. Selectați tipul de cont și apoi faceți clic pe Continuați.


Pasul 3: Acum trebuie să completați numele, adresa de e-mail și o parolă. După ce ați adăugat detaliile, faceți clic pe Următorul.

create your account and select next


Pasul 4: În continuare vi se va cere să completați detaliile adresei. Aceasta va fi, de asemenea, adresa dvs. de facturare și poate fi, de asemenea, adresa pe care doriți să fie livrate elementele (deși nu trebuie să fie dacă cumpărați ceva ca un cadou). După ce ați terminat acest clic în a doua casetă pentru a confirma că ați citit și ați înțeles acordul de utilizare.

tick the terms and conditions to carry on


Rețineți că caseta de sus trebuie să fie bifată numai dacă sunteți pe un computer din propria casă și sunteți încrezător că nimeni nu va putea accesa contul dvs. Dacă aveți vreo îndoială, lăsați-o goală.


Faceți clic pe Agree și Crearea contului


Pasul 5: Se deschide o nouă fereastră care vă oferă două opțiuni. Prima alegere este să începeți cumpărăturile cu comercianții cu amănuntul care acceptă serviciul PayPal. Al doilea este de a trimite bani cuiva.


În acest exemplu ne concentrăm pe cumpărăturile online folosind PayPal, astfel faceți clic pe Începeți.


Pasul 6: În fereastra următoare puteți adăuga cartea dvs. de credit sau de debit.




Pasul 7: Atunci când faceți cumpărături sau chiar donați unei organizații de caritate online, puteți utiliza PayPal ori de câte ori vedeți logo-ul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa dvs. de e-mail și parola pentru a efectua o plată.



Utilizarea serviciului PayPal înseamnă că nu împărțiți niciun detaliu bancar cu vânzătorul - singurele informații pe care le primesc sunt de la PayPal. Plățile sunt instantanee, astfel încât nu mai așteaptă expedierea mărfurilor după ce un cec a lichidat banca.


PayPal oferă, de asemenea, automat protecție PayPal Buyer, ceea ce înseamnă că puteți face o cerere de a vă retrage banii în cazul în care bunurile pentru care ați plătit nu apar sau nu sunt așa cum a descris vânzătorul atunci când sosesc.


Pasul 8: Dacă vindeți ceva online utilizând PayPal, veți avea nevoie, de asemenea, de adresa dvs. de e-mail și de parola.


După efectuarea unei plăți în contul dvs. PayPal, PayPal vă va trimite o chitanță. Reveniți la site-ul PayPal și conectați-vă utilizând adresa dvs. de e-mail și parola. Veți vedea că ați fost creditat cu suma totală minus comisionul de tranzacție PayPal.


Pasul 9: Pentru a transfera plata în contul dvs. bancar, faceți clic pe Transfer bani. Dacă nu ați adăugat deja detaliile contului dvs. bancar, faceți clic pe Mai multe.




Pasul 10: Dacă ați făcut clic pe Mai multe, veți vedea această fereastră. Aici puteți verifica ce cont bancar este alocat pentru transferuri sau adăugați un alt cont.




Sperăm că acest ghid v-a ajutat să aflați cum să utilizați Paypal pentru a transfera bani prietenilor și familiei.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu